Zichy Park Hotel****

Zichy Park Hotel

– Családbarát wellness szálloda Bikácson

A családbarát Zichy Park Hotel tartalmas pihenést, élményekben gazdag programokat kínál felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. A szálloda gyönyörű parkja, Bikács és környéke kiváló lehetőséget kínál sétákra, gyalogtúrákra, kerékpáros kirándulásokra, lovas kocsikázásra, kedvelt program a téli hóesésben a lovas szán is.

A Zichy Park Hotel család- és gyermekbarát szolgáltatásait, elhelyezkedését és mesebeli környezetét tekintve egy valóságos családi wellness paradicsomnak nevezhető.

Egyre több család keresi fel a szállodát, hogy a nyüzsgő, nagyvárosi életből kiszakadva eltöltsön pár napot a természethez közel. A családok minden generációja megtalálja az igényeinek megfelelő szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget.

Vidéki wellness a Zichy Park közepén

Mivel is jellemezhetnénk röviden vidéki wellness szállodánkat? Leginkább talán a mesebeli természetet, a nyugodt, stressz-mentes kikapcsolódást és a családbarát jellegét emelnénk ki.

Mesebeli környezet, stressz-mentes pihenés

Erdők, mezők, lankás dombok, gyönyörű természet, vadregényes tájak, hatalmas, szabadba csábító park, kirándulásra ösztönző környék, ahol jó sportolni, wellnesselni, aktívan és passzívan időt tölteni, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni, pihenni. A Zichy Parkban megtesznek mindent azért, hogy az itt eltöltött napok zökkenőmentesen teljenek, és minden vendégünk életre szóló élményekkel hagyja el a szállodát.
A szálloda kétszintes főépületéből varázslatos kilátás nyílik a vidékre. A skanzenszerű épületek a tornácos parasztház, a boros pincék mindenkivel elfelejtetik a nagyvárosok zaját.

Családbarát hotel ízig-vérig

Joggal teheti fel a kérdést bárki: Miben más a Zichy Hotel gyermekbarát és családbarát oldalról, mint a többi családbarát szálloda?
Tágas terek a szállodában, gyönyörű, rendezett park, természet közelség, kristálytiszta vizű tó, nyugodt, vidéki hangulat madárcsicsergéssel, játszótér a gyermekeknek, szabadtéri és beltéri programok minden évszakban, külön családok részére kialakított szobák, de mondhatnánk azt is röviden hogy minden, ami a családokról és a családoknak szól.

Gyermekbarát szálloda nem csak gyerekkel utazóknak
A Zichy Park Hotel gyermekkel és gyermek nélkül utazó családoknak egyaránt kínál igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat.

Kényelem és harmónia a Zichy szobáiban

A szálloda főépületében található családi szobák a 2 – 3 gyermekkel érkező családoknak kínálnak tökéletes elhelyezkedést, tágas terek és otthonos hangulat fogadja a vendégeket.
Pároknak, kisebb családoknak standard kétágyas, pótágyazható szobáinkat ajánlják, melyek erkélyeiről messze belátni a környéket.
Tornácos házuk, a rusztikus, hagyományokat őrző, de minden mai kornak megfelelő igénnyel ellátott parasztház, valamint a tábori hangulatot árasztó 2, 4, és 6 ágyas szobákat felsorakoztató Vincellér házuk családok és baráti társaságok körében közkedvelt.

Zichy Zoo, az állati gyerekpark

A vidéki, falusi élethez hozzátartozó állatvilág széles palettája található meg a szálloda területén. A Tornácos ház baromfiudvara tele kakasokkal, tyúkokkal és csirkékkel, a szálloda Madárháza tollas lakóival mágnesként vonzza a vendégeket, találkozhatunk itt fácánokkal és galambokkal is. A gyerkőcök legnagyobb élménye az állatok etetése.

De a sor itt még nem ér véget! A kiskacsák, a nyuszicsalád, a malacok szintén nagy sikernek örvendenek. A gyerekek körében a lovaik és pónilovaik, valamint Sutyi, a csacsi az állatok királyai, hiszen a szálloda lovászának segítségével fel is ülhetnek hátukra.
A korán kelők és vállalkozó szelleműek segíthetnek az állatok gondozásában is, a reggeli órákban lehetőség nyílik számukra állatokat ellátni, etetni, lovakat csutakolni.
Az éles szeműek a szálloda saját tavában teknősbékákat is láthatnak.

Szállodai programok télen – nyáron

A Zichy Park Hotel minden évszakban, kortól függetlenül kínál programokat, hogy a felüdülés mindenki számára teljes legyen.

A szállodai tavon lehetőség nyílik a horgászatra a partról és a két csónakukból egyaránt. Mind a horgászat, mind pedig a csónakázás kiváló szórakozás a családoknak.
A hotel különféle játékokkal és homokozóval felszerelt játszóterét előszeretettel látogatják a fiatalabb vendégek.
Tavasztól őszig megtelik a vidék kerékpárosokkal, tollasozók, asztali teniszezők, sakkozók hadával találkozni a Zichy Parkban.
A nyári melegben a kültéri medenceparton és a Beach Barban felpezsdül az élet.

Zichy Park Hotel Wellness

A Wellness kialakításánál fontos szempont volt, hogy a család minden tagja számára egy időben nyújtson lehetőséget a kikapcsolódásra.
A beltéri, önállóan szabályozható élményelemekkel felszerelt medence minden generáció igényeit kiszolgálja, a wellness részleg ezen része az önfeledt szórakozás helyszíne. A medence mélysége és hőfoka a kicsi gyerekeknek is optimális.
A szezonálisan működő kültéri medence májustól szeptemberig áll a vendégek rendelkezésére.

A Zichy Park családbarát szolgáltatásai, programjai röviden
Állatos programok: gyermek lovagoltatás, pónilovaglás, lovas kocsikázás, háztáji állatok megismerése – aktív kikapcsolódás: lengőteke, horgászat, asztalitenisz, kültéri óriás sakk, tollaslabda, strandröplabda, kispályás foci – kényelmes elhelyezés családoknak: családi szobák, pótágyazható standard szobák – bababarát felszerelések korlátozott számban: kiságy, gyermek ágynemű, babakád, babaőr, wc-szűkítő, járóka – gyerekbarát étterem: gyermekmenük, etetőszék – kölcsönözhető kerékpáros gyerekülés.