Pályáztunk

Egyesületünk az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Program támogatási rendszeréhez 2012-ben benyújtott, „Dél-Mezőföld Helyi TDM szervezet fejlesztése a turisztikai kínálat és versenyképesség növelése érdekében” című pályázata 49.155.378 Ft támogatást nyert, melynek elszámolható összköltsége 57.829.858 Ft.

A létrehozott turisztikai desztináció menedzsment szervezet legfőbb feladata a térség turisztikai versenyképességének növelése. Ösztönözni kívánjuk a turisztikai szolgáltatókat a közép- és hosszú távon eredményes turizmuspolitika kialakítására, valamint a hatékony együttműködésre.

Az elnyert támogatásnak köszönhetően megvalósítottuk székhelyünk belső felújítását: sikerült egy olyan új, modern, a mindennapos munkához elengedhetetlen eszközökkel felszerelt TDM irodát kialakítanunk, amely nagyban hozzájárul hatékony működésünkhöz. A térség népszerűsítésében saját honlapunk, valamint különböző prospektusaink és szórólapjaink segítenek, melyek szintén az elnyert támogatásból kerültek megvalósításra. Célunk egy olyan intézmény működtetése, amely minőségi szolgáltatásokkal és programok széles választékával várja az ide látogató turistákat, javítva a desztinációhoz köthető információkkal való ellátottságukat.

A fejlesztés célja, hogy az említett tevékenységek megvalósítása révén növelje az Egyesületbe belépő települések versenyképességét a turizmus területén, valamint fokozza az általa felölelt desztináció turisztikai teljesítményét, emelje az ide látogató turisták megelégedettségét, valamint biztosítsa a turizmusban szereplők naprakész üzleti információkkal való ellátását.

Projekt tábla emlékeztető D